Martı TAG Sürücülerine Özel: Şirket Kuruluşu ve Muhasebe Hizmetlerinde Destek!

Maliye Bakanlığı, paylaşımlı yolcu taşımacılığının vergilendirilmesine ilişkin önemli bir karar aldı. Martı TAG’ın bu alandaki faaliyetleri artık resmi olarak vergilendirilecek.

Martı’nın kurucusu Oğuz Alper Öktem, bu müjdeli haberi sosyal medyada paylaşarak, “Mücadelemiz sonuç verdi. Maliye Bakanlığı’ndan müjdeli haber geldi. Paylaşımlı yolculuk resmi olarak vergilendirildi. Devletimiz 200 bin ocağı söndürmez demiştik. Önümüz açıldı. Hayırlı olsun” dedi.

Bu gelişme ile birlikte TAG sürücüleri, şirket kuruluşu ve muhasebe işlemleri konusunda bilgi arayışına girdiler. Siz de TAG sürücüsüyseniz ve şirket kurmak istiyorsanız, isletme.co olarak size özel çözümler sunuyoruz. Şirket kuruluşu, muhasebe ve danışmanlık hizmetleri alanında en iyi hizmeti almanız için buradayız.

Her adımda profesyonel destek almak, işinizi güvenle büyütmek ve mali yükümlülüklerinizi en iyi şekilde yerine getirmek istiyorsanız, isletme.co’yu tercih edebilirsiniz. Bizimle iletişime geçmek için 0850 241 04 05 numaralı telefonu arayabilir veya https://isletme.co/iletisim adresinden iletişime geçebilirsiniz.


Facebook Grubumuza Katılın : https://www.facebook.com/groups/ETicaret.ve.Pazaryeri.Saticilari

Youtube Kanalımıza Abone Olun : https://www.youtube.com/TamEntegre